• No matches found
  • No matches found
Rum

ATOL-skyddad

Boka med säkerhet att du vet att din semester är ATOL-skyddad

Prisgaranti

Vi jämför miljontals priser varje dag för att garantera dig de lägsta priserna

Betala månadsvis

Dela kostnaden för din semester i månatliga återbetalningar

Låg deposition

Boka idag med våra SEK 290 pp låga depositionsalternativ

Resor från Trondheim - Værnes

Trondheims flygplats är den fjärde största i Norge och en flygplats som är attraktiv att boka sina resor från även för svenskar. Fler än fyra miljoner resenärer använder sig årligen av flygplatsen. Utöver inrikesflyg går det att resa till ett antal europeiska destinationer. Vad sägs om att flyga till London om du uppskattar lite storstadsliv? 

London är ett fantastiskt resmål med spännande arkitektur, parker, shopping, fotboll och nattliv. Vill du uppleva en mer exklusiv storstad och kanske kombinera storstadsliv med strandliv går det att flyga direkt till Nice från Trondheim. Är det stranden som lockar allra mest finns det flighter direkt till Gran Canaria från denna flygplats. 

För svenskar bosatta i Åre med omnejd är flygplatsen i Trondheim ett bra val för semesterresan. Från Åre till flygplatsen är det strax över 10 mil och resan tar under två timmar. Reser du från Åre med egen bil är det bara att följa E14 och sedan vidare på E6. Det finns gott om parkering. 

Flygplatsen ligger ett stycke utanför Trondheim och enklaste sättet att ta sig från staden till flyget är med flygbuss, taxi eller tåg. För resenärer från Sverige går det två tåg per dag från Åre till Trondheim. Väl på flygplatsen finns det möjlighet till shopping samt caféer, barer och flera restauranger.