• No matches found
  • No matches found
Rum

ATOL-skyddad

Boka med säkerhet att du vet att din semester är ATOL-skyddad

Prisgaranti

Vi jämför miljontals priser varje dag för att garantera dig de lägsta priserna

Betala månadsvis

Dela kostnaden för din semester i månatliga återbetalningar

Låg deposition

Boka idag med våra SEK 290 pp låga depositionsalternativ

Resor från Stockholm - Västerås

Stockholm - Västerås Airport är en liten men lättillgänglig flygplats. Flygplatsen ligger centralt i Sverige och Mälardalen, vilket innebär att den har ett brett upptagningsområde och är tillgänglig för många resenärer. Stockholm-Västerås Airport är ursprungligen en militärflygplats som nu byggts om för civila behov. Från flygplatsen reser 110–120 tusen personer varje år. 

Från Stockholm - Västerås Airport kan du resa med lågprisbolaget RyanAir som driver tre olika linjer härifrån. Härifrån kan du enkelt ta dig till den engelska huvudstaden London eller till soldränkta Spanien. Då antingen till Alicante eller Malaga. Även om Stockholm - Västerås Airport inte erbjuder många flyglinjer så täcker de upp de viktigaste - storstadsliv och strandliv. 

En fördel med en mindre flygplats som Stockholm - Västerås Airport är att allting blir mycket lättillgängligt. Incheckning, boarding och säkerhetskontrollen går mycket snabbare att ta sig igenom än på en stor flygplats, det utan att tumma på säkerheten. På flygplatsen hittar du också ett café, två barer och en taxfree-butik 

Det är lätt att ta sig till Stockholm - Västerås flygplats. För dig som bor i Västerås eller kommer dit med tåg går lokalbuss nummer 3 direkt till flygplatsen. Om du utgår från Stockholm erbjuder Flygbussarna en direktlinje som är anpassad efter flygens avgångstid. För dig som kommer med egen bil finns det gott om långtidsparkeringar. 

Mest populära hotell

Spara
Orchard Paddington Hotel
Spara
Holiday Villa Hotel And Suites
Spara
The Royal National Hotel
Spara
The President Hotel
The President Hotel

London, England

Spara
The Imperial Hotel
The Imperial Hotel

London, England

Spara
Caesar Hotel
Caesar Hotel

London, England

Spara
ST Giles London – A ST Giles Hotel
Spara
Leonardo Royal London St Paul’s