• No matches found
  • No matches found
Rum

ATOL-skyddad

Boka med säkerhet att du vet att din semester är ATOL-skyddad

Prisgaranti

Vi jämför miljontals priser varje dag för att garantera dig de lägsta priserna

Betala månadsvis

Dela kostnaden för din semester i månatliga återbetalningar

Låg deposition

Boka idag med våra SEK 290 pp låga depositionsalternativ

Resor från Stockholm - Skavsta

Stockholm - Skavsta är en av Stockholms fyra flygplatser. Det är en liten flygplats men från denna lilla flygplats reser årligen 2 miljoner resenärer till fler än 40 destinationer. Varför inte slå följe med dessa semesterfirare på en storstadssemester till romantiska Wien med dess vackra arkitektur och fantastiska restauranger. Föredrar du strandliv lär du inte vara utan resor att boka in. 

Upptäck Montenegros badorter med ett direktflyg från Skavsta. Eller flyg till Spaniens solkust med dess fantastiska stränder, spännande nattliv och mysiga restauranger. Från Stockholm - Skavsta kan du flyga direkt till massvis av destinationer över hela Europa. Nya spännande resmål som Banja Luka i Bosnien eller Kutaisi i Georgien går också att nå via Skavsta. 

Att resa från Skavsta är enkelt, det är en liten och behändig flygplats som ligger cirka 10 mil från Stockholm. Reser du med egen bil är det bara att följa E4 till avfarten Skavsta. Väl på flygplatsen finns det gott om parkering. Föredrar du taxi tar en resa från centrala Stockholm tar cirka 70 minuter. 

Det går också att resa med tåg till Nyköping, cirka 7 kilometer från flygplatsen eller med flygbuss från Cityterminalen i Stockholm hela vägen till flygplatsen. Har du en stund över på flygplatsen inför avgång kan du vila upp dig i en lounge eller äta och dricka gott i någon av flygplatsens restauranger. 

Mest populära hotell

Spara
Paradise Bay Hotel
Spara
Las Palmeras Hotel
Las Palmeras Hotel

Fuengirola, Costa del Sol

Spara
Bayview Hotel & Apartments
Spara
Wyspianski Hotel
Wyspianski Hotel

Krakow, Lillpolen

Spara
Las Rampas
Las Rampas

Fuengirola, Costa del Sol

Spara
Niebieski Art Hotel & Spa
Niebieski Art Hotel & Spa

Krakow, Lillpolen

Spara
Botanique Hotel Prague