• No matches found
  • No matches found
Rum

ATOL-skyddad

Boka med säkerhet att du vet att din semester är ATOL-skyddad

Prisgaranti

Vi jämför miljontals priser varje dag för att garantera dig de lägsta priserna

Betala månadsvis

Dela kostnaden för din semester i månatliga återbetalningar

Låg deposition

Boka idag med våra SEK 290 pp låga depositionsalternativ

Resor från Sandefjord - Torp

Flygplatsen Sandefjord Torp ligger cirka en timmes bilfärd från Drammen och cirka 120 km söder om Oslo. Flygplatsen är den största privatägda flygplatsen i Norge och samarbetar med flygbolag som KLM, Wizz Air, Ryanair och Norwegian samt en rad olika charterbolag. Här har du tillgång till en taxfree-shop, restauranger och mycket annat. 

Är du sugen på sol och bad då kan du bland annat välja mellan destinationer som Mallorca. Rhodos och Antalya. Eller varför inte boka en flygresa till London för en härlig weekend med afternoon tea. Längtar du efter att se midnattssolen eller åka i kabelbana över det vackra Tromsö går det direktflyg från Sandefjord Torp. 

Sandefjord Torp är en flygplats som har både bra inrikes- och utrikesförbindelser. Från denna naturskönt belägna flygplats kan du både boka resor till badorter på sydliga breddgrader men även ta direktflyg till flera städer i Norge som Bergen, Bodö och Trondheim. Flygplatsen Sandefjord ligger utanför i regionen Vestfold i Norge. 

Det är enkelt att ta sig till Sandefjord Torps flygplats med tåg eller buss från staden Sandefjord eller till orter som Oslo, Kristiansand och Stavanger med flera. Det går även transport till olika skidorter som ligger i närheten. Vill du ta en taxi finns det tillgängligt på flygplatsen, likaså långtidsparkering om du tar bilen till flygplatsen.