• No matches found
  • No matches found
Rum

ATOL-skyddad

Boka med säkerhet att du vet att din semester är ATOL-skyddad

Prisgaranti

Vi jämför miljontals priser varje dag för att garantera dig de lägsta priserna

Betala månadsvis

Dela kostnaden för din semester i månatliga återbetalningar

Låg deposition

Boka idag med våra SEK 290 pp låga depositionsalternativ

Resor från Malmö

Malmö Airport ligger på fjärde plats på listan över Sveriges mest populära flygplatser och är den sydligaste flygplatsen i Sverige. Från Malmö Airport kan du resa till flera av våra destinationer. År 2018 valde över två miljoner resenärer att utgå från flygplatsen som har ett stort upptagningsområde i södra Sverige samt Danmark. 

Denna sydliga flygplats erbjuder resor till ett stort antal exotiska och härliga semesterorter. Vad sägs om Teneriffa eller Gran Canaria på de vackra Kanarieöarna? Det är varmt året runt och det finns många fina hotell att välja mellan. Grekiska öarna Kreta och Rhodos är också populära semestermål som du kan resa till från Malmö Airport. 

Att ta sig till Malmö Airport är smidigast med flygbussen. Flygbussar avgår från Malmö och Lund. Biljetter kan köpas bland annat via internet, på bussen eller på Pressbyrån. Väljer du att köra bil kör du antingen väg 108 eller E65 och följer sedan skyltningen. Det finns det långtidsparkering som du kan boka i förväg. 

Malmö Airport är relativt liten, men några butiker samt restauranger och caféer finns. Du kan ta en fika på Espresso House, en öl på O'Learys eller äta lunch på restaurang Husman. Malmö Airport är en gemytlig flygplats varifrån du kan resa på din charter, all inclusive eller sista minuten-resa som familj, par eller ensamresenär. 

Mest populära hotell

Spara
Wyspianski Hotel
Wyspianski Hotel

Krakow, Lillpolen

Spara
Niebieski Art Hotel & Spa
Niebieski Art Hotel & Spa

Krakow, Lillpolen

Spara
Royal Park Boutique Hotel
Spara
City Inn
City Inn

Budapest

Spara
Boutique Hotel Budapest
Spara
Aquasol Aparthotel
Aquasol Aparthotel

Palma Nova, Mallorca

Spara
Kleopatra Bebek Hotel
Kleopatra Bebek Hotel

Alanya, Antalya

Spara
Club Sidar
Club Sidar

Alanya, Antalya