• No matches found
  • No matches found
Rum

ATOL-skyddad

Boka med säkerhet att du vet att din semester är ATOL-skyddad

Prisgaranti

Vi jämför miljontals priser varje dag för att garantera dig de lägsta priserna

Betala månadsvis

Dela kostnaden för din semester i månatliga återbetalningar

Låg deposition

Boka idag med våra SEK 290 pp låga depositionsalternativ

Resor från København - Kastrup

Planerar du att resa på semester från Köpenhamns flygplats Kastrup är du inte ensam. Runt 30 miljoner passagerare flyger årligen till eller från denna flygplats och en av fem resenärer är från Sverige. Detta är Skandinaviens största flygplats och från denna flygplats kan du flyga till fler än 100 destinationer. 

Är det en storstadssemester du är ute efter finns det massor att välja mellan om du flyger från Kastrup. Varför inte flyga till New York och upptäck stadens sevärdheter, restauranger och nattliv. Är det sol och bad du är ute efter kan du flyga direkt till Antalya eller Kos och njuta av dess fantastiska stränder. 

Letar du efter mer exotiska resmål kan du flyga direkt både till Island och till Grönland från Kastrup. Att ta sig till Kastrup är enkelt. Antingen med egen bil eller taxi via Öresundsbron från Malmö mot Köpenhamn, flygplatsen ligger i anslutning till motorvägen och resan tar cirka en halvtimme. Flygplatsen erbjuder gott om parkering. 

Det går att nå flygplatsen med flygbuss från centrala Köpenhamn eller med resebussar från olika orter i Sverige. Det går också att resa direkt till flygplatsen med tåg från ett antal orter i Sverige. Från Malmö tar tåget cirka 20 minuter. Flygplatsen har gott om butiker, barer och restauranter samt ett hotell. 

Mest populära hotell

Spara
Las Palmeras Hotel
Las Palmeras Hotel

Fuengirola, Costa del Sol

Spara
Wyspianski Hotel
Wyspianski Hotel

Krakow, Lillpolen

Spara
Kleopatra Bebek Hotel
Kleopatra Bebek Hotel

Alanya, Antalya

Spara
Royal Park Boutique Hotel
Spara
Club Sidar
Club Sidar

Alanya, Antalya

Spara
Niebieski Art Hotel & Spa
Niebieski Art Hotel & Spa

Krakow, Lillpolen

Spara
Botanique Hotel Prague