• No matches found
  • No matches found
Rum

ATOL-skyddad

Boka med säkerhet att du vet att din semester är ATOL-skyddad

Prisgaranti

Vi jämför miljontals priser varje dag för att garantera dig de lägsta priserna

Betala månadsvis

Dela kostnaden för din semester i månatliga återbetalningar

Låg deposition

Boka idag med våra SEK 290 pp låga depositionsalternativ

Resor från Göteborg - Landvetter

Landvetter flygplats är Sveriges näst största flygplats och ligger 20 kilometer utanför Göteborg. Här tar du dig enkelt vidare ut i Europa och resten av kontinenten med cirka 90 direktlinjer att välja mellan. Ställ dig i ledet bland de miljontals resenärer som flyger härifrån varje år och påbörja din drömsemester. 

Oavsett om du är på jakt efter storstadsmyller, strandliv eller skidåkning i Alperna har Landvetter en destination som passar dina önskemål. Varför inte satsa på en weekend i Barcelona och kombinera storstad och strand? Eller fly den kalla vintern i Sverige och res på en riktig drömsemester med start i Krabi, Thailand. 

Du tar dig enkelt till flygplatsen med bil eller buss. Parkering finns i anslutning till hallarna och går att förboka direkt på hemsidan. Flygbussarna kör regelbundet från Nils Ericsson terminalen vid Göteborg C med en restid på cirka 20 minuter. Väl på plats kan du ta det lugnt på en av flera restauranger. 

Blir du sugen på att boka din nästa semester från Landvetter flygplats, spana in vårt utbud på loveholidays. Vare sig du är ute efter en romantisk semester för ett par, en fartfylld familjeresa eller en spännande äventyrsresa har vi det som du söker. Givetvis till ett billigt och konkurrenskraftigt pris, mer semester för pengarna helt enkelt! 

Mest populära hotell

Spara
Las Palmeras Hotel
Las Palmeras Hotel

Fuengirola, Costa del Sol

Spara
Wyspianski Hotel
Wyspianski Hotel

Krakow, Lillpolen

Spara
Las Rampas
Las Rampas

Fuengirola, Costa del Sol

Spara
Royal Park Boutique Hotel
Spara
Kleopatra Bebek Hotel
Kleopatra Bebek Hotel

Alanya, Antalya

Spara
Niebieski Art Hotel & Spa
Niebieski Art Hotel & Spa

Krakow, Lillpolen

Spara
Club Sidar
Club Sidar

Alanya, Antalya