• No matches found
  • No matches found
Rum

ATOL-skyddad

Boka med säkerhet att du vet att din semester är ATOL-skyddad

Prisgaranti

Vi jämför miljontals priser varje dag för att garantera dig de lägsta priserna

Betala månadsvis

Dela kostnaden för din semester i månatliga återbetalningar

Låg deposition

Boka idag med våra SEK 290 pp låga depositionsalternativ

Resor från Åre - Östersund

Om du funderar på en solsemester eller en vistelse till en storstad som London är det smidigt att flyga från Åre Östersund Airport. Du kan även enkelt flyga direkt till Stockholm, Umeå eller Malmö. Flygplatsen kallades tidigare för Frösö Airport, och den ligger på Frösön som är den största ö i Storsjön. 

Längtar du till värmen och solen kan du resa till Mallorca och Gran Canaria med charterflyg. Direktflyg är alltid uppskattat och från flygplatsen kan du flyga direkt utan att mellanlanda till en solsemester på Gran Canaria. Om du väljer en solresa till Mallorca eller Bulgarien, flyger du först till Arlanda. 

Direktflyg från Arlanda går till stränder lite längre bort i världen, som Thailand och Maldiverna. Städer runt om i Europa som Paris, Rom och Krakow är populära resmål som lockar många resenärer. Om du längtar efter att besöka New York för att gå på konsert eller shoppa kan du flyga från Åre Östersund Airport. 

När du väljer resmål i och utanför Europa flyger du vanligtvis först till Stockholm för byte av flyg på Arlanda. Det går flygbussar till Åre - Östersund flygplats som tar cirka 15–20 minuter från centrala Östersund. Flygbussarna är anpassade till flygens avgångs- och ankomsttider. Du kan även parkera din bil och lämna den på flygplatsen. 

Mest populära hotell

Spara
Annex Copenhagen
Spara
The Royal National Hotel
Spara
Holiday Villa Hotel And Suites
Spara
Orchard Paddington Hotel
Spara
The President Hotel
The President Hotel

London, England

Spara
The Imperial Hotel
The Imperial Hotel

London, England

Spara
Caesar Hotel
Caesar Hotel

London, England

Spara
ST Giles London – A ST Giles Hotel