Vår största rea någonsin!

Semester 2020 / 2021

Här på loveholidays.se kan vi erbjuda fantastiska priser för fantastiska semestrar som passar alla – oavsett vilken typ av resa du letar efter. Vi har ett brett utbud av olika resor och vi är övertygade om att vi har den perfekta semestern för dig - till det pris du vill ha.

Vi känner till våra kunder, och vi vet att man inte nödvändigtvis alltid har en viss destination i åtanke. Ibland kanske du vill se vad som är tillgängligt ett visst datum, andra gånger har du en budget du måste följa. Kanske söker du bara den billigaste semestern, eller den ultimata familjesemestern? Eller kanske en romantisk get-away för dig och din partner? Vi erbjuder fantastiska resor till destinationer som de förtrollande grekiska öarna och livliga Teneriffa, olika semestertyper som strandsemester, all-inclusive resor och glamorösa storstadsresor, samt ett stort utbud av hotell i alla prisklasser. Så spara tid och sök efter alla tillgängliga alternativ som matchar dina behov.

Sök som passar dina behov

Med loveholidays behöver du inte söka baserat på destination eller datum. Sök efter den semester som passar dig. Filtrera resultat efter hotellstjärnor, TripAdvisor omdömen, budget eller temperatur. Oavsett om du vill ha självhushåll, halvpension eller all-inclusive - vi har semestern för dig.

Flexibla betalningslösningar

Vi erbjuder både låga depositioner och flera andra betalningslösningar. Du kan välja att betala hela semestern omedelbart eller dela upp betalningen i månadsbetalningar. Och du är alltid skyddad av ABTA och ATOL resegaranti.